Interactieve versie omzendbrief 24 november 2010 online !

Op 24 november 2010 verscheen de omzendbrief van 29 oktober 2010 betreffende de toepassing van de wapenwet in het Staatsblad.

Deze omzendbrief kan beschouwd worden als de officiële handleiding van de overheid bij de wapenwetgeving.

Zoals iedereen heeft kunnen vaststellen, is de omzendbrief een zeer omvangrijk document waarin nagenoeg alle aspecten van de regelgeving aan bod komen. Het is niet altijd gemakkelijk om er zijn weg in te vinden.

Daarom heeft Wapenunie de volledige omzendbrief hoofdstuk per hoofdstuk op de website geplaatst. Wij maakten tevens alle links "interactief": u kunt steeds doorklikken naar de voetnoeten en naar de juridische basisteksten die elders op de site staan. Op die manier heeft u een volledig beeld van de regelgeving. De links zijn ook dynamisch: mocht er nog iets wijzigen aan de wetgeving, dan wordt steeds naar de actuele tekst verwezen. U dient zich te registreren op de site om toegang te krijgen tot alle onderdelen (registratie is gratis en u kiest zelf of u van ons nieuwsbrieven wenst te ontvangen).

De omzendbrief vindt u via de nieuwe rubriek "omzendbrieven" onder regelgeving, of door op deze link te klikken

We rekenen erop via deze weg ons steentje bij te dragen zodat iedereen goed geïnformeerd blijft over de regelgeving rond wapens.