Keep calm... and write letters

Op woensdag 13 en donderdag 14 juli bespreekt het Europees parlement de voorstellen tot aanpassing van de EU vuurwapenrichtlijn.

We verwijzen naar onze eerdere berichten en naar onze website voor meer informatie. Binnen de parlementscommissie liggen zeer evenwichtige voorstellen ter tafel die onze steun verdienen. Het is van groot belang dat de EU Parlementsleden hun rapport blijven verdedigen en ingaan tegen de onzinnige voorstellen van de Europese Commissie en de Europese Raad.

Wij rekenen daarbij op uw medewerking. Het is beslist zinvol om de parlementsleden aan te schrijven, uw bezorgdheid over dit dossier te delen en hen te laten weten dat u het op prijs stelt indien ze het voorstel van de rapporteur in de commissie blijven steunen.

Op de Wapenunie website staat binnenkort een pagina met de adressen van de betrokken parlementsleden alsook met enkele voorbeeldbrieven.

U vindt alle nuttige informatie op deze pagina.

Met vriendelijke groet

Nico Demeyere

PS: het streaming experiment van dinsdag laatstleden had een ondermaatse succesfactor van ongeveer 22%, dus 78% van de uiteenzetting werd niet gestreamd. Als er zich iemand geroepen voelt om ons hier in de toekomst mee te helpen, graag een mailtje naar info (at) wapenunie.be